Kapcsolatfelvétel
Magyar | English |
flag
Most indítsa be üzletét! ACN Online Shop belépés
ajax

Az ACN Lehetőség

Megelégelte a hagyományos munkahelyet, hogy mások álmait valósítsa meg? Fedezze fel az ACN Lehetőséget, ahol Ön a saját főnöke lehet és saját maga osztja be az idejét, miközben rendszeres, passzív jövedelmet szerezhet az ügyfelei által fizetett számlák után.

Az ACN-nél élvezheti az önálló munkavégzésből eredő rugalmasságot és szabadságot, és biztosíthatja saját jövőjét!

Egy jobb élet biztosítása ...

nem is lehetne egyszerűbb!

 • Egyszerűen ajánlja barátainak és családjának az ACN termékeit - olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyeket az emberek naponta igényelnek és használnak.
 • Amikor az ügyfelei kifizetik havi számláikat, Ön is jövedelmet szerez. Ez a passzív jövedelem előnye!
 • Ajánlja másoknak is ezt a lehetőséget, így más képviselők ügyfelei után is szerezhet jövedelmet!

Direkt értékesítés

Az ACN az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb üzleti modellt alkalmazza ... ez a direkt értékesítés. A Közvetlen Értékesítők Szövetségének büszke igazgatósági tagjaként az ACN lehetővé teszi Független Képviselői részére, hogy jutalékot szerezzenek ügyfélszerzéskor. Ha mások csatlakoznak az Ön csoportjához, Ön is jutalékot kap ügyfeleik után.

A közvetlen értékesítés előnyei az ACN-nél:

 • Rugalmasság: Ossza be saját idejét
 • Alacsony indulási költségek: Nincs rezsi vagy raktárkészlet
 • Termékek: szolgáltatások, amelyeket igénylünk és használunk
 • Csoportkörnyezet: Ön sikeressé válik, ha mások is sikeresek
 

ACN termékek és szolgáltatások
High

ACN Online Shop
High

Tapasztalja meg az izgalmat.
High

Az ACN lehetőséget biztosít arra, hogy Ön önállóan irányítsa üzletét, de soha nem egyedül … hogy végre annyit keressen, amennyit megérdemel ... hogy rugalmasan dolgozzon, akkor, amikor szeretne ... hogy szabadon élvezhesse az életet … és az ACN ehhez minden támogatást megad.

 

 • Az ACN telekommunikációs eszközök, energia, továbbá egyéb, naponta igényelt és használt, alapvető szolgáltatások legnagyobb, nemzetközi közvetlen értékesítője.
 • Az ACN négy kontinens több mint 20 országában működik.
 •  


Az ACN-t 4 olyan vállalkozó alapította, akik hasonló módon gondolkodtak, és korábban már tapasztalatot szereztek a direkt értékesítés területén. Ma már ez a közös szemlélet képezi a direkt értékesítő iparág alapját.

Greg Provenzano photo

Greg Provenzano

Elnök és Társalapító

Greg született vállalkozó, aki 1984 óta folytat sikeres üzleti tevékenységet a network (hálózati) marketing területén. Greg ma az ACN elnöke, és a többi Társalapítóval együtt tevékeny részt vállal a társaság általános irányításában és jövőképének alakításában. A vállalatirányítás felügyelete mellett Greg korábbi és jelenlegi feladata a forgalmazási részleg motiválása. A folyamatos siker annak köszönhető, hogy Greg személyesen felügyeli a társaságot és a forgalmazási csatornát. A társalapítókkal (Robert Stevanovski, Tony Cupisz és Mike Cupisz) karöltve Greg folyamatosan vezeti, motiválja és képezi a több ezer főből álló értékesítési csapatot.

Greg Provenzano photo

Robert Stevanovski

Elnök és Társalapító

Robert Stevanovski a nyolcvanas évek végén kezdte sikeres network (hálózati) marketing tevékenységét, és ez biztosította azt a tapasztalatot, amely szükséges volt az ACN megalakításához. Ma Robert Stevanovski szorosan együttműködik a többi Társalapítóval, kulcsszerepet tölt be a társaság napi üzleti tevékenységének irányításában, főként a termékskála fejlesztésében és a nemzetközi bővítésében. Robert a kezdetek óta keményen dolgozik, saját idejét és pénzét fekteti be annak érdekében, hogy az ACN elismert név legyen ezen az igen erős versenypiacon. Robert folyamatosan újraértékeli saját magát és vállalatát. Folyamatosan törekszik a tökéletességre, és másokat is kemény munkára ösztönöz a nagyobb siker elérése érdekében.

Greg Provenzano photo

Tony Cupisz

Alelnök és Társalapító

Tony Cupisz 1986 óta foglalkozik direkt marketinggel, így tapasztalata és készségei segítették őt az ACN megalapításában. A jelentős direkt értékesítési háttere, továbbá az iparágban szerzett ismeretei és szaktudása segíti őt abban, hogy a Független Képviselőknek megmutassa a sikerhez vezető utat. Tony sokat utazik a világban; rengeteg időt szentel annak, hogy az ACN első számú irányítóival együttműködjön és a jövőbeni vezetőket mentorálja. Ezenkívül Tony felügyeli az ACN által szervezett összes marketing- és tréningprogramot.

Greg Provenzano photo

Mike Cupisz

Alelnök és Társalapító

Mike Cupisz az ACN megalapítása előtt számos sikeres céget hozott létre, amelynek köszönhetően széleskörű tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik a cégalapítás terén. Manapság Mike ideje nagy részét az ACN nemzetközi bővítésének és terjeszkedésének szenteli Európában, Ázsiában, a csendes-óceáni térségben, Ausztráliában és Új-Zélandon. Támogatást és képzést biztosít az ACN Képviselőknek, továbbá előkészítő munkát végez a jövőbeni működésbe bevont országokban. Mike munkájának nagy részében az ACN Független Képviselőivel tart közvetlen kapcsolatot. Filozófiája: "Mivel mindig szükség lesz a kommunikációra, az ACN is mindig ajánlani fog egy Lehetőséget."

Az ACNTörténet

Az ACN 1993-ban alakult távolsági szolgáltatások viszonteladójaként, mára a társaság a telekommunikációs és otthoni szolgáltatások legnagyobb nemzetközi közvetlen értékesítőjévé vált, és négy kontinens több mint 20 országában fejti ki tevékenységét.

Bár sok változás történt a közel két évtized alatt, néhány dolog azonban nem változik: az ACN töretlen elkötelezettsége a tisztességes üzlet iránt, a Társalapítók szemlélete, és az ACN páratlan üzleti lehetősége.

Our Story Today

Visit ACN's social networking sites to explore the latest ACN happenings.

Integrity

ACN puts integrity at the forefront of every decision – big or small – to ensure we adhere to the highest ethical standard. Our track record of success is based on building our business the right way. ACN formed its Legal Advisory Committee to further its efforts to support our unfaltering commitment to integrity.

Timeline

Nearly two decades of innovation and expansion can show you where ACN has been. But more importantly is where ACN's going. No one can be sure of what the future holds, but our hope is the past serves as mere stepping stones to the future.

 

Ön akár mellékkeresetet szeretne vagy új karriert indítana … az út itt kezdődik. Ha Ön új szolgáltatásokat szeretne kipróbálni vagy kíváncsi a már igénybe vett szolgáltatások új jellemzőire ... mindez csak egy kattintásra van Öntől. Ön akár megkapta már a válaszokat vagy még mindig vannak kérdései ... ez a kezdet az Ön számára. Itt az idő!

Kezdjünk hozzá!

Rólam

Az ACN egy család, függetlenül attól, hogy ez az Ön első ... vagy ezredik napja. Ez olyan lehetőség, amely folyamatosan fejlődik, és a Képviselők vele együtt fejlődnek. Képviselőink olyan globális lehetőséget ajánlanak ügyfeleiknek, amely elérhető közelségben van.

Az ACN egyszerre függő és független. Ez egy hálózat, egy barát. Esélyt biztosít valamilyen különleges dologra. Ez az én üzletem. Én vagyok a főnök. Én szabom meg a munkaidőt. Az idő - szabadság. Én vagyok az ACN. És Ön is az lehet.ACN történet

Az évek során az ACN történelmet és szalagcímeket írt. Kövesse nyomon az ACN jövőképet, ambíciót, lehetőséget és tisztességet.

A 2015-es Nemzetközi ACN Konferenciára a rotterdami Ahoy Arénában kerül sor.
A 2015. február 20. és 22. között rendezett esemény remek alkalom arra, hogy Ön újraértelmezze az üzletépítés motivációját, és mi más lenne erre a legalkalmasabb helyszín, mint Rotterdam világvárosa. Ez a fiatal, dinamikus város ad otthont az ACN 2015-ös Nemzetközi Konferenciájának.
A rendezvény különleges vendégelőadói: a hálózati marketing guruja és közgazdász: Paul Zane Pilzer, valamint Peter Lamas és George Zalucki.

München dinamikus városa adott otthont a 2014-ös Nemzetközi ACN Tréningnek.
2014 októberében Független ACN Képviselők ezrei utaztak Münchenbe, hogy személyesen lássák és hallják a három vendégelőadót. Első vendégelőadónk, Peter Lamas úr ismertette a vadonatúj szépségápolási termékskálát, amelyet az ACN 2015-ben vezet be Európában Aluminé néven. Danny Bae úr, az ACN ázsiai értékesítési alelnöke, remek tréninget tartott a hallgatóságnak „A látókör szélesítése” címmel, majd a legendás George Zalucki tartott előadást „Vezetés” témában.

Megjelent a Benevita Chocolate Crunch Bar csokoládés szelet!
2014 júniusában jelent meg a fantasztikus Benevita Chocolate Crunch Bar csokoládés szelet, a Benevita termékskála legújabb tagja. Ez az ízletes étcsokoládés szelet magas rost- és fehérjetartalommal, de alacsony cukortartalommal rendelkezik, és Ön ezt az egészséges finomságot fogyaszthatja a Benevita Súlykontroll Rendszer részeként, vagy akkor is, ha energiára van szüksége edzés előtt vagy után. Ez a termék sportolók és vegetáriánusok részére is tökéletes.

Donald Trump ismét ellátogatott Európába, hogy részt vegyen a Barcelonai Nemzetközi ACN Tréningen.
2014 júniusában Donald J. Trump ismét ellátogatott Európába, hogy részt vegyen a Barcelonai Nemzetközi ACN Tréningen. A multimilliomos vállalkozó telt házas előadásával inspirálta közönségét. Darren Hardy a Donald J. Trump úrral folytatott beszélgetésében többek között megkérdezte, miért alakított ki ilyen jó kapcsolatot az ACN-nel?
A rendezvény utolsó napján Darren Hardy, besztszeller szerző és a SUCCESS magazin kiadója tartott szenzációs, közönséget lenyűgöző előadást arról, hogy „miként indíthatjuk be az összetett hatást”.

2014 februárjában Rotterdam adott otthont a Nemzetközi ACN Konferenciának
A Rotterdamban megrendezett Nemzetközi ACN Konferencia valóban megragadta a rendezvény mottójának lényegét - A lehetőség kapujában. Több ezren vettek részt az Ahoy arénában rendezett háromnapos eseményen, amelynek során az ACN legsikeresebb Képviselői tartottak tréninget, és izgalmas bejelentésekre került sor. Közkívánatra Larry Raskin úr ismét előadást tartott a rendezvényen. A mentorok mentoraként ismert Larry Raskin, aki az ACN Vezetőképzés Alelnöke, több száz Független ACN Képviselőt képzett, oktatott és tanított a háromnapos esemény során.

2013. szeptember – megjelent a Benevita
Megjelent az európai termékportfólió új kategóriája: a Benevita wellness termékcsalád. A Benevita a vadonatúj ACN wellness termékskála márkaneve. Az első Benevita termékek között jelent meg a Súlykontroll Rendszer, az alábbi tartalommal:

 • Ízletes, étkezést helyettesítő csokoládés ital – Shake-it!
 • Étkezések között fogyasztható energizáló kapszula – Go!
 • Nyugtató és relaxáló kapszula, amely csökkenti az éhségérzetet, ugyanakkor éjszaka, alvás közben regenerálja a sejteket – Recover!"

20 éves az ACN üzlet!
2013 februárjában az ACN üzletének 20. évfordulóját ünnepelte a Budapesti Nemzetközi ACN Konferencián. Az ünnepség tűzijátékkal indult, amelyet több ezer Képviselő és vendégeik ütemes tapsa kísért.

Megjelent az ACN Telefonadapter új generációja!
2013. február 12-én az ACN bejelentette az ACN Telefonadapter legújabb modelljének érkezését. Az ACN Telefonadapter használatának köszönhetoen még soha nem volt ilyen könnyu az Interneten keresztüli kommunikáció. Az ACN Telefonadapter új generációja jelentos megtakarítást ajánl belföldi és nemzetközi hívások során, és természetesen Ön ingyen hívhatja az ACN Digitális Telefonszolgáltatás ügyfeleit!

Darren Hardy volt az ACN Budapesti Nemzetközi Kongresszusának vendégeloadója
2013 márciusában Darren Hardy harmadik alkalommal tartott eloadást az ACN Európában szervezett rendezvényén. Darren Hardy a személyes fejlodés iparágának vezeto alakja, és két tévécsatornát is vezetett: TPN (The People’s Network) és TSTN (The Success Training Network). Jelenleg a SUCCESS magazin kiadójaként korunk számos, sikeres egyéniségével készített interjút, pl: Richard Branson, Donald J. Trump, Colin Powell tábornok, John Wooden, Tony Hawk, George Foreman, Arnold Palmer, Maria Shriver, Dr. Mehmet Oz, és még sokan mások. Darren a fenti, exkluzív beszélgetéseket több tízezer sikeres vállalkozó képzésére és mentorálására használta fel.

Megjelent az ACN IRIS X Videótelefon, a videótelefonok új generációja!
2012. június 18-án az ACN bejelentette a videótelefonok legújabb generációjának megjelenését, amely a csúcstechnika számos jellemzojével rendelkezik, többek között: 7” érintoképernyo, nagyfelbontású hangszabvány, 3-szereplos audió hívás és magas szintu videóminoség.

A Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) immáron három egymást követő évben ismerte el az ACN-t.
2012-ben a Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) immáron harmadszor részesítette elismerésben az ACN-t a Szövetség Etikai Kódexének népszerűsítéséért, amelynek célja az etikus üzleti gyakorlat és ügyfélszolgálat elősegítése. A DSA Etikai Kódexe biztosítja, hogy a Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagvállalatai, mint pl. az ACN, olyan üzleti gyakorlatot támogassanak, amely az ügyfelek és a leendő Független Képviselők számára egyértelmű és nem félrevezető.

A Direct Selling News a 19. helyre rangsorolta az ACN-t a százas listán
2012-ben az ACN bekerült a legjobb 20 társaság közé a direktértékesítő cégek nemzetközi 100-as listáján. “Rendkívül nagy megtiszteltetés, hogy a világ 100 legnagyobb közvetlen értékesítő társasága között vagyunk, és még nagyobb öröm, hogy évről évre feljebb kerülünk a rangsorban, mivel a növekvő szervezetünk azt jelenti, hogy egyre több embernek tudunk sikert biztosítani a direktértékesítő iparágban.” Greg Provenzano, Elnök és Társalapító

Az ACN a Wall Street Journal-ben
2011. június 24-én az ACN megjelent a Wall Street Journal-ben a Direct Selling News 40 oldalas mellékletének részeként, amely bemutatta a direktértékesítési iparág erejét, értékét és potenciálját. A melléklet külön ACN reklámot is közölt, bemutatva az egyedi, otthonról végezhető üzlet lehetőségét.

Az ACN folytatja a nemzetközi bővítést.
2010 végén az ACN megnyitotta első ázsiai piacát Dél-Koreában, majd később kiterjesztette európai működését a Cseh Köztársaságra és Magyarországra. Így az ACN ma már 18 európai országban, és összesen négy kontinens 23 országában fejti ki tevékenységét.

Megjelent az ACN Telefonadapter
2011 áprilisában az ACN továbbfejlesztette Digitális Telefonszolgáltatását, számos további lehetőséget ajánlva ezzel több százezer olyan ügyfélnek, aki jelenleg igénybe veszi ezt a szolgáltatást.Az ACN Digitális Telefonszolgáltatása lehetővé teszi, hogy a felhasználók a nagysebességű Interneten keresztül telefonáljanak a hagyományos, vezetékes telefonvonalak helyett.

Donald J. Trump első európai szereplése!
2011. március 19. az első megjelenés dátuma. Az ACN európai történetében első alkalommal a multimilliárdos Donald J. Trump ellátogatott a Barcelonában rendezett Nemzetközi Kongresszusra, hogy megossza üzleti koncepcióját a jelenlévőkkel. Donald J. Trump az ACN Nemzetközi Kongresszus színpadáról beszélt Független ACN Képviselők tízezreinek. Donald J. Trump 2006 óta ajánlja az ACN-t, amelynek során számos észak-amerikai nemzetközi eseményen jelent meg vendégelőadóként.

A Direct Selling News cikket közöl az ACN-ről
A Direct Selling News 2010 júniusi száma arról számol be, hogy az ACN a gazdasági válság ellenére is rekord növekedést ért el. A cikkből megtudhatjuk, hogy miért sikeres az ACN, megismerhetjük a Társalapítók alapításkori jövőképét, hogyan frissítik folyamatosan az ACN Lehetőséget és üzletet új termékek és szolgáltatások hozzáadásával, bővítve az ACN nemzetközi hatósugarát és fenntartva a technológiai versenyelőnyt.

Megjelent a Success from Home Magazine új, európai kiadványa
2010-ben megjelent a Success from Home Magazine új, európai kiadványa. A tartalom 80%-a az ACN-ről szól - megismerhetjük a legfrissebb híreket és termékinformációkat, olvashatunk számos európai ACN Képviselő üzleti sikeréről és még sok minden másról!

Az ACN 1,3 millió dollárt adományozott a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítványnak.
2009 novemberében az ACN 1,3 millió dollárt adományozott, amely lehetővé teszi a Charlotte-i Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány elsődleges fejlesztési céljainak a finanszírozását.

Az ACN nemzetközi segélyprogramja - a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány
2008-ban az ACN Társalapítói a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány támogatásáról döntöttek. Ennek oka, hogy az Alapítvány 51 országban működik, és hozzájárul gyermekek gyógyításához. A Nemzetközi Események alkalmával a megjelenő Képviselőket felkérik a Ronald McDonald House Gyermeksegély Alapítvány támogatására, és az ACN a teljes adomány összegét megduplázza. Az ACN Nemzetközi Eseményein gyűjtött segélyt a Ronald McDonald House Alapítvány különböző országokban működő helyi szervezetei kapják.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehetőség videók


ACN termékek és szolgáltatások
High

ACN Online Shop
High

Tapasztalja meg az izgalmat.
HighVállalati videók


Cégismertető
High 

Sikertörténetek

ACN képviselő
Art Napolitano
ACN Senior Vice President és a Bajnokok Körének tagja
ACN képviselő
Myriam de la Sierra
Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai
ACN képviselő
Bash Bokhari
ACN Senior Vice President Képviselő és a Bajnokok Köre tagja
ACN képviselő
Dominique Cano-Flores
ACN Senior Vice President és a Bajnokok Körének tagja
ACN képviselő ACN képviselő
Levis Marcelino Cassino & Liliana Gomaris
ACN Senior Vice President pozíciót töltenek be, és a Bajnokok Körének tagjai
ACN képviselő
Nassim Kebbi
ACN Senior Vice President és a Bajnokok Köre tagja
ACN képviselő
Muddssar Bashir
Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai
ACN képviselő
Salman Sardar
Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai
ACN képviselő
Ahmed Mukhtar
Regional Vice President Képviselő és a Bajnokok Köre tagja
ACN képviselő
Asad Ali
Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai
ACN képviselő
Françoise Monfray
ACN Senior Vice President Képviselő és a Bajnokok Köre tagja

Meeting